Gedragsconsulten & Privé lessen

Gedragsconsulten, privé lessen en huisbezoeken, op elk vlak bied ik begeleiding, advies & ondersteuning op maat. Niet alle honden kunnen of willen deelnemen aan een cursus in groepsverband. Er zijn tal van redenen waarom we sommige honden daar geen plezier mee doen en dat we dan kiezen voor leren in meer rust. Maar ik ondervind ook vaak dat mensen het simpelweg gewoon erg fijn vinden om samen met hun hond 1 op 1 begeleid te worden. Een privéles wordt volledig afgestemd op hetgeen waar iemand graag aan wil werken en waar iemand meer inzicht in wil krijgen. Loop jij ergens tegenaan in het gedrag van je hond en wil je graag weten hoe je dat het beste kunt aansturen? Kies dan voor een privéles en ik help je in alle rust op weg. Privélessen in jouw eigen woonomgeving of aan huis is ook een vaak gekozen mogelijkheid van mijn cursisten.

 

  • Losse privéles van 60 minuten: €47,50
  • Cani Privé Pakket van 4 lessen van 45 minuten: €159,-

(excl kilometervergoeding buiten Harderwijk)

 

  • Cani Consult aan huis. Bij een consult kom ik op huisbezoek om de hond te ontmoeten in zijn of haar vertrouwde omgeving. Een consult is een huisbezoek waar ik zoveel mogelijk tot de kern probeer te komen waar bepaald gedrag van een hond vandaan komt en waar ik je intensief op ga adviseren in oplossingen. Op verzoek schrijf ik een verslag en ongeveer een week na het huisbezoek, ontvang je een overzichtelijk en compleet schrijven met mijn bevindingen/beoordeling en management/training/stappen plan. 

 

        Cani Consult aan huis 60 minuten exclusief verslag: €60,-

        Cani Consult aan huis 60 minuten inclusief advies/verslag per email:  €90,-

Binnen Harderwijk worden er geen voorrijkosten gerekend of kilometervergoeding. 

Buiten Harderwijk worden er extra kosten in rekening gebracht.

 

Neem gerust eerst vrijblijvend contact op voor vragen of om een afspraak in te plannen. Of vul eventueel onderstaand contactformulier in.