Neusspel

Onderaan de pagina staan de startende Neusspel cursussen!

De Neusspel cursussen.

Een enorme favoriete cursus waar veel animo voor is!

Wil je jouw hond een enorm groot plezier doen (en daarmee ook jezelf)? Maak dan gebruik van zijn of haar grootste talent: de neus! Zet ze ermee aan het werk en je hond zal je dankbaar zijn. In deze cursus leer ik je hoe de hondenneus nou exact werkt. Pas als je ziet en weet wat je hond daadwerkelijk doet tijdens snuffelen, speuren en zoeken, dan zal je trots zijn en begrijpen hoe knap het is wat ze kunnen. In Neusspel leren we jouw hond te zoeken en te speuren op jouw persoonsgeur. Dat versterkt de binding en het samenwerken.

 

Dit is de mentale uitdaging waar je hond voldaan en tevreden van raakt. Zoals wij de wereld zien met onze ogen, dat doen onze honden met hun neus. Zij leven in een geurwereld en al is snuffelen vaak 1 van de grootste ergernissen onder hondeneigenaren, het is een grote levensbehoefte van de hond. Het is simpelweg informatie vergaren. Wil je een hond op een fijne manier moe maken, laat hem of haar dan gericht en veel snuffelen. Leer je hond speuren en zoeken! :-) 

 

Tijdens deze cursus gaan we de basistechnieken van speuren aanleren en gaan we ze leren om geurconcentraties te verwijzen bij het onderdeel zoeken en speuren. Een ideale cursus voor als je thuis en tijdens je wandelingen mentale spellen aan je hond wilt aanbieden.

 

Deze cursus is geschikt voor elke hond. Jong en oud (Zie ook bij de puppycursussen "Puppy Neusspel"). Ook voor revaliderende honden of senioren. In privélessen geef ik deze cursus ook regelmatig aan getraumatiseerde of onzekere honden. Door ze aan de slag te laten gaan met hun neus bouwen ze zelfvertrouwen op, maar vergeten ze vaak ook spannende factoren om zich heen in de omgeving, omdat ze gefocust zijn op het neuswerk op dat moment.

 

Een ontzettende leuke en dynamische cursus met hele interessante lesstof! Bij deze cursus ontvangen jullie ook lesmateriaal en geurmaterialen waar we mee gaan werken.

 

De Cani Neusspel  Groepslessen: 

(Tot maximaal vier honden) 5 lessen van 60 minuten  €115,-

De Cani Neusspel Duo:

(twee cursisten, twee honden) 4 lessen van 60 minuten: €149,-

De Cani Neusspel Privé:

4 lessen van 45 tot 60 minuten: €159,-

(Inclusief lesmateriaal: geur voorwerpen, online lesboek en hand-out) 

Neusspel heeft ook vervolgcursussen tot aan niveau Neusspel 4! Je kan dus veel en veel meer verder leren op het gebied van speuren, zoeken en detectie!

In deze Neusspel cursus deel 1 zijn nog 2 plekjes vrij: (NU VOL!)

Les 1: Maandag 10 juni 10:00

Les 2: Maandag 17 juni 10:00

Les 3: Maandag 24 juni 10:00

Les 4: Maandag 8 juli 10:00

Les 5: Maandag 15 juli 10:00

(Noor, Osy, Fientje, Saartje)

In deze Neusspel cursus deel 1 zijn nog 4 plekjes vrij:

Les 1: Vrijdag 2 augustus 09:30

Les 2: Vrijdag 9 augustus 09:30

Les 3: Vrijdag 16 augustus 09:30

Les 4: Vrijdag 23 augustus 09:30

(Vakantie)

Les 5: Vrijdag 20 september 09:30

In deze Neusspel cursus deel 1 zijn nog 4 plekjes vrij:

Les 1: Vrijdag 2 augustus 10:30

Les 2: Vrijdag 9 augustus 10:30

Les 3: Vrijdag 16 augustus 10:30

Les 4: Vrijdag 23 augustus 10:30

(Vakantie)

Les 5: Vrijdag 20 september 10:30

Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum via het onderstaand formulier.