Puppy cursussen

 

Wil jij met je pup lekker aan de slag en je pup de beste start geven in socialisatie en in leren? 

 

Er zijn verschillende puppycursussen in het aanbod (Zie tarieven onderaan de pagina):

 • Puppy Gehoorzaamheid Cursus (6 lessen van 60 minuten)

  Dé puppycursus om jouw pup de beste start mee te geven in optimale socialisatie en in het aanleren van oefeningen. We behandelen het betrouwbaar en veilig kunnen loslopen en dat jouw pup leert om goed hier te komen. We gaan de eerste stappen zetten in het netjes meewandelen aan de lijn en diverse beheersing oefeningen zoals o.a wachten. Maar vooral ook praktische oefeningen komen aan bod zoals lichamelijke handelingen: Aanlijnen, halsband en tuig aandoen, borstelen, afdrogen, oortjes nakijken, gebit controleren etc. Daarnaast staat een goede socialisatie en het opbouwen van verbinding en vertrouwen voorop als prioriteit in de jonge levensfase van de pup. Aan de hand van uitleg in hondentaal zal je ontzettend veel inzicht krijgen in de belevingswereld van jouw pup, waardoor je een nog betere begeleider wordt. 

   

 • Puppy Socialisatie cursus (4 lessen van 60 minuten)                                                                               Socialiseren van een pup omvat veel meer dan waar we vaak aan denken. Het is aan ons om onze mensenwereld aan ze te introduceren op de juiste wijze. En in die wereld hoort van alles thuis. We socialiseren op geluiden, op verkeer, op ondergronden, op diverse mensen en honden in verschillende omgevingen. Ik vertel jullie exact wat een passende socialisatie is voor jouw hond, want elke hond is anders in reacties, leervermogen en karakter. Aan de hand daarvan krijg je alle kennis mee om van jouw pup een stabiele goed gesocialiseerde hond te maken. Een hond die goed voorbereid wordt op zijn of haar toekomst en wereldwijs gemaakt is in onze leefomgevingen.                                                   
 • Puppy Neusspel (4 lessen van 60 minuten)                                                                                                    Puppy's bijten..en puppy's kunnen erg onrustig en druk zijn. Niet omdat ze vervelend of ongehoorzaam zijn, maar omdat ze een korte spanningsboog hebben en speelse enthousiasme en energie is nog lastig voor ze om te doseren. Vaak doen we te wilde spelletjes met ze en bijten ze vooral de kinderen in het gezin. Wil je nou een pup waarmee je de juiste spelletjes kunt doen zonder dat ze bijten? Wil je dat het bijten minder wordt en je pup voldaan en gezond moe maken? Kom dan vier lessen naar de cursus Puppy Neusspel. Daar leren jullie en eventueel ook de kinderen de leukste speur en zoek spellen, waardoor je pup stukken rustiger wordt. Daarnaast versterk je ook je binding met jouw pup. Door samen te werken met neusspellen leer je elkaar nog beter kennen en vertrouwen.
 •    Belangrijke toevoeging!: De groepjes worden bewust klein en overzichtelijk gehouden in de cursussen. Met maximaal vijf pups als klasgenoten gaan we lekker aan de slag. Dit om te zorgen dat jullie pups niet overspoeld worden door drukte en afleiding van een te grote groep honden om  zich heen. En dit om te zorgen dat jullie alle ruimte krijgen voor vragen en persoonlijke  aandacht tijdens de lessen. Gezinsleden, kinderen, partners, iedereen is welkom om mee te komen naar de lessen. Juist heel fijn als je bijvoorbeeld als gezin op dezelfde lijn leert omgaan met de pup en samen hetzelfde opvoedt en de oefeningen aanleert. Bij deze dus van harte uitgenodigd :-) 

 

TARIEVEN

Je kan een keuze maken tussen groepslessen, duo lessen of privé lessen

 • Cani Bambino Puppy Gehoorzaamheid: 
 • Groepslessen (vier tot maximaal vijf honden, 6 lessen van 60 minuten) : €99,-
 • Cani Bambino Puppy Gehoorzaamheid:
 • Duo lessen (twee cursisten, twee honden, 4 lessen van 60 minuten) : €125,- p.p
 • Cani Bambino Puppy Gehoorzaamheid Privé:
 • (4 privélessen van 45 minuten) €159,-
 • Cani Bambino Socialisatie cursus:
 • Groepslessen (vier tot maximaal vijf honden, 4 lessen van 60 minuten: €79,- (Deze cursus is ook te volgen in duo of in privé. Informeer naar de mogelijkheden)
 • Cani Bambino Neusspel Groepslessen:
 • Groepslessen (vier tot maximaal vijf honden, 4 lessen van 60 minuten: €89,- (Inclusief lesmateriaal/boek, geurvoorwerpen. Deze cursus is ook in duo of in privé te volgen. Informeer naar de mogelijkheden)

In deze nieuw te starten puppycursussen is nog 1 plekje per groep beschikbaar!

Les 1: Donderdag 21 juli 19:00

Les 2: Donderdag 28 juli 19:00

Les 3: Donderdag 4 augustus 19:00

Les 4: Donderdag 11 augustus 19:00

Les 5: Donderdag 25 augustus 19:00

Les 6: Donderdag 1 september 19:00

 

Les 1: Zaterdag 9 juli 11:15

Les 2: Zaterdag 23 juli 10:15

Les 3: Zaterdag 30 juli 10:15

Les 4: Zaterdag 6 augustus 10:15

Les 5: Zaterdag 13 augustus 10:15

Les 6: Zaterdag 27 augustus 10:15

 

Neem contact op voor vragen, de mogelijkheden en/of startdatum via onderstaand formulier.