Puppycursus

 

Onderaan de pagina staan de startende puppy cursussen vermeld!

 

Wil jij lekker samen met je pup naar school en op de juiste manier aan de slag? Jouw pup de beste start geven in socialisatie en in leren? Maar ook de handvatten en adviezen krijgen om jouw pup helemaal te leren begrijpen? Dan is deze puppycursus de plek om een mooie leerweg in te slaan voor jezelf en je hond :-)

 

     

 • Puppy Gehoorzaamheid & Socialisatie Cursus (6 lessen van 45 minuten)

  Dé puppycursus om jouw pup de beste start mee te geven in optimale socialisatie en in het aanleren van oefeningen. We behandelen het betrouwbaar en veilig kunnen loslopen en dat jouw pup leert om goed hier te komen. We gaan de eerste stappen zetten in het netjes meewandelen aan de lijn zonder te trekken en diverse beheersing oefeningen zoals o.a wachten, blijven, zitten, het niet opspringen en nog veel meer oefeningen. Maar ook de praktische oefeningen komen aan bod zoals lichamelijke handelingen: Aanlijnen, halsband en tuig aandoen, borstelen, afdrogen, oortjes nakijken, gebit controleren etc. Daarnaast staat een goede socialisatie en het opbouwen van verbinding en vertrouwen voorop als prioriteit in de jonge levensfase van de pup. Aan de hand van uitleg in hondentaal zal je ontzettend veel inzicht krijgen in de belevingswereld van jouw pup, waardoor je een nog betere begeleider wordt. Socialiseren van een pup omvat veel meer dan waar we vaak aan denken. Het is aan ons om onze mensenwereld aan ze te introduceren op de juiste wijze. En in die wereld hoort van alles thuis. We socialiseren op geluiden, op verkeer, op ondergronden, op diverse mensen en honden in verschillende omgevingen. Ik vertel jullie exact wat een passende socialisatie is voor jouw hond, want elke hond is anders in reacties, leervermogen en karakter. Aan de hand daarvan krijg je alle kennis mee om van jouw pup een stabiele goed gesocialiseerde hond te maken. Een hond die goed voorbereid wordt op zijn of haar toekomst en wereldwijs gemaakt is in onze leefomgevingen.   

  • Belangrijke toevoeging!: De groepjes worden bewust klein en overzichtelijk gehouden in de cursussen. Met minimaal vier tot maximaal zes pups als klasgenoten gaan we lekker aan de slag. Dit om te zorgen dat jullie pups niet overspoeld worden door drukte en afleiding van een te grote groep honden om  zich heen. En dit om te zorgen dat jullie alle ruimte krijgen voor vragen en persoonlijke  aandacht tijdens de lessen. Gezinsleden, kinderen, partners, iedereen is welkom om mee te komen naar de lessen. Juist heel fijn als je bijvoorbeeld als gezin op dezelfde lijn leert omgaan met de pup en samen hetzelfde opvoedt en de oefeningen aanleert. Bij deze dus van harte uitgenodigd :-)                                                                          
  • Puppy Neusspel (4 lessen van 60 minuten)                                                                                            Puppy's bijten..en puppy's kunnen erg onrustig en druk zijn. Niet omdat ze vervelend of ongehoorzaam zijn, maar omdat ze een korte spanningsboog hebben en speelse enthousiasme en energie is nog lastig voor ze om te doseren. Vaak doen we te wilde spelletjes met ze en bijten ze vooral de kinderen in het gezin. Wil je nou een pup waarmee je de juiste spelletjes kunt doen zonder dat ze bijten? Wil je dat het bijten minder wordt en je pup voldaan en gezond moe maken? Kom dan vier lessen naar de cursus Puppy Neusspel. Daar leren jullie en eventueel ook de kinderen de leukste speur en zoek spellen, waardoor je pup stukken rustiger wordt. Daarnaast versterk je ook je binding met jouw pup. Door samen te werken met neusspellen leer je elkaar nog beter kennen en vertrouwen. 

 

TARIEVEN

Je kan een keuze maken tussen groepslessen, duo lessen of privé lessen

 • Cani Bambino Puppy Socialisatie & Gehoorzaamheid: 
 • Groepslessen (vier tot maximaal zes honden, 6 lessen van 45 minuten) : €89,-
 • Cani Bambino Puppy Socialisatie & Gehoorzaamheid:
 • Duo lessen (twee cursisten, twee honden, 4 lessen van 45 minuten) : €125,- p.p
 • Cani Bambino Puppy Socialisatie & Gehoorzaamheid Privé:
 • (4 privélessen van 45 minuten) €159,-
 • Cani Bambino Neusspel Groepslessen:
 • Groepslessen (vier tot maximaal zes honden, 4 lessen van 60 minuten: €99,- (Inclusief lesmateriaal/boek, geurvoorwerpen. Deze cursus is ook in duo of in privé te volgen. Informeer naar de mogelijkheden)

STARTENDE PUPPYCURSUSSEN:

Het is een gezellige drukte bij Cani Amici Hondenschool! Wees daarom snel om een plekje te reserveren voor een cursus.

Hieronder staan alleen de cursussen waarin nog een plekje te bemachtigen is. Voor het gehele aanbod en startdata van alle cursussen, stuur even een mailtje, bel, app of vul onderstaand contactformulier in. Dan sturen we de planning van de cursussen van jouw voorkeur en kijken we waar er nog plekjes beschikbaar zijn ! :-) 

In deze puppycursus Socialisatie en Gehoorzaamheid zijn nog 4  plekjes vrij:

Les 1: Zaterdag 29 juni 09:15

Les 2: Zaterdag 6 juli 09:15

Les 3: Zaterdag 20 juli 09:15

Les 4: Zaterdag 27 juli 09:15

Les 5: Zaterdag 3 augustus 09:15

Les 6: Zaterdag 10 augustus 09:15

In deze puppycursus Socialisatie en Gehoorzaamheid is nog 1 plekje vrij:

Les 1: Zaterdag 29 juni 12:15

Les 2: Zaterdag 6 juli 12:15

Les 3: Zaterdag 20 juli 12:15

Les 4: Zaterdag 27 juli 12:15

Les 5: Zaterdag 3 augustus 12:15

Les 6: Zaterdag 10 augustus 12:15

(Bruno, Dana, Luke)

In deze puppycursus Socialisatie en Gehoorzaamheid zijn nog 3 plekjes vrij:

Les 1: Zaterdag 6 juli 10:15

Les 2: Zaterdag 20 juli 10:15

Les 3: Zaterdag 27 juli 10:15

Les 4: Zaterdag 3 augustus 10:15

Les 5: Zaterdag 10 augustus 10:15

Les 6: Zaterdag 24 augustus 10:15

(Wiesje)

In deze puppycursus Socialisatie en Gehoorzaamheid zijn nog 3 plekjes vrij:

Les 1: Maandag 8 juli 17:30

Les 2: Maandag 22 juli 17:30

Les 3: Maandag 29 juli 17:30

Les 4: Maandag 12 augustus 17:30

Les 5: Maandag 19 augustus 17:30

Les 6: Maandag 26 augustus 17:30 

(Lou)

In deze puppycursus Socialisatie en Gehoorzaamheid zijn nog 4 plekjes vrij:

Les 1: Maandag 29 juli 19:30

Les 2: Maandag 5 augustus 19:30

Les 3: Maandag 12 augustus 19:30

Les 4: Maandag 19 augustus 19:30

Les 5: Maandag 26 augustus 19:30

Les 6: Maandag 16 september 19:30

Neem contact op voor vragen, de mogelijkheden en/of andere startdata van de groepscursussen en/of de puppy privé trainingen via onderstaand formulier.