Vervolgcursus

In de Cani Klasse vervolgcursussen Cursussen borduren we verder op de reeds aangeleerde oefeningen. Gaan we oefeningen uitbreiden en nieuwe oefeningen toevoegen.

De Cani Klasse Vervolg 1 Cursus is de eerste vervolgcursus voor de honden die de Cani Klaar voor de Start Basis Cursus succesvol hebben afgerond en zijn de honden eraan toe om nog leukere uitdagingen aan te gaan en oefeningen te verfijnen.

Jullie blijven je volop ontwikkelen in hondenkennis en gedrag en vanaf de Cani Klasse 1 gaan we tijdens de oefeningen meer afleidingen en verleidingen toevoegen. Ook gaan we de oefeningen aan elkaar verbinden en koppelen aan fun (denk aan beginselen van behendigheid en neuswerk)

Ga je steeds een klas omhoog en dus een cursus verder? Dan gaat het niveau en de uitdaging ook steeds omhoog. In de vervolggroepen van Cani Klasse 1 t/m Cani Klasse 3 zoeken we ook andere omgevingen op. Alles wat we aan het aanleren zijn gaan we toepassen in de praktijk. We gaan erop uit naar het bos, de stad, het park en zoeken goede leerzame doelen op in onze eigen leefomgeving. Daar waar het juist prettig is en veilig is als je hond zich goed beheerst en zich fijn gedraagt. Maar bovenal ook inmiddels goed gesocialiseerd is, waardoor hij zich ontspannen en stabiel voelt in meer onbekende situaties.

 

TARIEVEN:

De Cani Klasse vervolgcursussen:

  • In Groepsdeelname: (vier tot maximaal zes honden) 6 lessen van 45 minuten: €89,-
  • In Duo vorm: (twee cursisten, twee honden) 4 lessen van 45 minuten: €125,-
  • In Privé lessen: 4 lessen van 45 minuten: €159,-

In deze vervolgcursus deel 1 zijn nog 3 plekjes beschikbaar:

Les 1: Zaterdag 29 juni 09:15

Les 2: Zaterdag 6 juli 09:15

Les 3: Zaterdag 20 juli 09:15

Les 4: Zaterdag 27 juli 09:15

Les 5: Zaterdag 3 augustus 09:15

Les 6: Zaterdag 17 augustus 09:15

(Benji)

Neem contact met mij op voor vragen, de mogelijkheden of startdatum via onderstaand formulier.